Theatergroep Wederzijds

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
NaamTheatergroep Wederzijds
Opgeheven2009

Informatie

Wederzijds was het oudste jeugdtheatergezelschap van Nederland dat vooral op scholen speelde. Met ingang van zomer 2009 is Wederzijds gefuseerd met Huis aan de Amstel tot De Toneelmakerij om een van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland te worden. Een nieuw gezelschap waarin de artistieke potentie van de huidige en toekomstige theatermakers volledig tot bloei kan komen. Ze gaan voorstellingen maken van klaslokaal tot grote zaal, voor jeugd, jongeren en jong volwassenen.

Voorstellingen

Een chronologisch en alfabetisch overzicht van de voorstellingen die dit gezelschap onder de naam Theatergroep Wederzijds in première heeft gebracht, al of niet in samenwerkingen met andere theaterorganisaties en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners